Vereniging van Oudgermanisten
V
O
G
V
O
G

Bracteaat van Hitzum (Friesland)

Contact

Het bestuur van de Vereniging van Oudgermanisten wordt gevormd door de voorzitter, de secretaris en de penningmeester. De huidige bestuursleden zijn in 2011 door de ledenvergadering gekozen.

 

  • Voorzitter van de VOG is Karin Olsen, als universitair docent oudere Engelse literatuur en cultuur werkzaam bij de Faculteit der Letteren van de Rijksuniversiteit Groningen.
    Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • De functie van secretaris wordt bekleed door Jaap van Vredendaal, vertaler Duits. Hij studeerde Oudgermaanse taal- en letterkunde in Utrecht en vertaalde de Heliand en het Nibelungenlied in het Nederlands. Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Penningmeester van de VOG is Marie-Louise Gerla. Zij studeerde Engelse taal- en letterkunde in Leiden en maakte deel uit van de groep redacteuren-lemmaschrijvers van het Etymologisch woordenboek van het Nederlands. Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Het postadres van de VOG is:
    Vereniging van Oudgermanisten, Vrouwjuttenstraat  9, 3512 PR Utrecht