Vereniging van Oudgermanisten
V
O
G
V
O
G

In- en uitloggen

BACK
PrintOproep — KVÖLDVAKA - Oud-Noords Lees- en Vertaalgroep (Universiteit Gent, België)

03/09/2015
Sofie Vanherpen
Oproep — KVÖLDVAKA - Oud-Noords Lees- en Vertaalgroep (Universiteit Gent, België)
Het idee is om regelmatig bijeen te komen in Gent, België, voor twee-uur durende sessies waar we één specifieke tekst vertalen en werken aan een publiceerbare tekst. Voorkennis is niet vereist, maar kan wel handig zijn. Dit jaar lezen we Ragnars saga loðbrókar.

Heb je interesse? Graag een seintje vóór 10 september aan Marjolein (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of aan mij (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) Hopelijk tot binnenkort!

BACK

De VOG

De Vereniging van Oudgermanisten (VOG) staat open voor mediëvisten en taalkundigen die zich bezighouden met Oudgermaanse talen en teksten. Verschillende leden zijn werkzaam aan een universiteit of onderzoeksinstituut in Nederland of Vlaanderen.

 

Doel van de VOG is om contacten en uitwisseling tussen oudgermanisten te bevorderen en onderwijs en onderzoek op het vakgebied te stimuleren. De jaarlijkse Oudgermanistendag biedt leden de gelegenheid om hun onderzoek te presenteren.

 

Lees verder >>>